''An artisanal approach for a unique patisserie''

Το κατάστημα χωρίζεται σε τρείς ζώνες, το παρασκευαστήριο, το πάγκο εργασίας και προβολής γλυκών και τον χώρο που οι πελάτες κινούνται και κάθονται. Οι επενδύσεις τόσο στην μπροστινή κατασκευή όσο και στην πίσω έχουν την ίδια φιλοσοφία ώστε να υπάρχει ενοποίηση και ο χώρος να δείχνει μεγαλύτερος. Ζεστά υλικά, βιεννέζικη ψάθα και παραδοσιακό πλακάκι σε ένα λευκό φωτεινό κέλυφος συνθέτουν ένα χαριτωμένο μικρό ζαχαροπλαστείο σε μια περιοχή συνδεδεμένη με καλοκαιρινές διακοπές και χαλαρή διάθεση.

''An artisanal approach for a unique patisserie''